Izgleda da je svo ono domunđavanje na twitteru u prethodnih par dana oko prodaje blogova u Srbiji, naslutilo da bi ste tako nešto moglo desiti u skorijem periodu, što se i desilo zvanično danas. BiznisBlog, polazna destinacija svih onih koji su se interesovali za Internet i prateće teme je prodat, za sada nepoznatom kupcu iz Hrvatske, za nepoznatu svotu novca (ovo ćemo saznati prvom prilikom kada se rakija Marko i ja okupimo na jednom mestu).

Drago mi je zbog Marka jer je uspeo da uradi nešto što su mnogi sumnjali da je moguće, nešto zbog čega je od strane mnogih bio prozivan, pljuvan ili šta već. Ako zanemarimo prodaju bloga Dušana Belića i IntoMobile, ovo je prva akvizicija bloga sa našeg govornog područja. Lepo bogami. Čestitke!

11 replies on “BiznisBlog prodat!

  1. Mozda nije dobra u smislu Markovog prestanka pisanja, ali je korak napred kada je trziste regionalnog Interneta u pitanju, svaka akvizicija doprinosi ozbiljnijem shvatanju Interenta kod ljudi koji se ne interesuju puno za isti

  2. znace, polako procuje se to… vidi onog malog Bijelica, do juce nije znao nos da obrise, vec vozi BMWa, kazu prod’o sajt :)

  3. Znas, vrijeme ce pokazat svoje. Lako je napisat prodat blog nepoznatom covjeku za nepoznatu cifru. Svi se danas nesto fale. Hajmo malo karte na stol, meni dodje vise kao pravljenje branda od imena. Gdje je tu ugovor, pa da vidimo crno na bijelo da je prodan, zasto se kupac krije, koja cifra je u pitanju. Svi izgleda nadju jarana, ono dosadilo mu pisat htio ga zatvorit i neko se javio hajd brate dam ti 50 eura nemoj gasit blog.

  4. a zasto bi neko dao u javnost ugovor? mnoge qpovine su tajne po ptianju iznosa i uslvoa (koliko li je su firmi pokupovali M$, Google, Cisco za nepoznatu sumu… doduse, mzoe da se sazna iz nekih izvestaja jer su otvorena/javna akcionarska drustva)

    sto se BMW-a tice, sve zavisi koji :D i Mini je BMW

  5. Da, ali gdestinacija nije klasican blog, vise community, i koliko mi se cini da je taj dil oko kupovine nesto zeznut, ali svejedno, vredan je spomena. Hvala

  6. hvala da si informaciju podijelio s nama bas me zacudilo sto se u rss readeru pojavili novi postovi na biznis blogu, nadam se da ce novi vlasnik nastaviti s kvalitetnim postovima za kakve smo navikli od staroga gazde …

Comments are closed.