Za social networke se može reći da su sajtovi koji uživaju veliku lojanost svojih članova. O sajtu se priča, linkovi se drže u profilima, menjaju putem messengera, stvaraju se i zajednice i okupljanja u realnom životu i slično. E sad, kao neko ko je član velikog broja istih meni je to bilo jasno, ali ovoolika zavisnost od sajta, mi je ludilo.

Furka Loyality

Furka se prebacivala na nove servere, što znači da je neko vreme morala biti nedostupna. Kao što sleduje izbačeno je obaveštenje da sajt neće raditi veći deo jučerašnjeg dana i da će danas biti online. No u več rano poslepodne počeli su pozivi na mobilni vezani za furku, MSN sam morao da isključim iz istih razloga, a kulminacija svega jeste poziv u 4 ujutru sa istim pitanjem. Kad će da proradi furka? Naravno prija kad korisnici ovako vole servis, jer čini sve ono što radimo mnogo smislenijim, ali to nije sve od strane korisnika.

Furka je proradila u 16:30 – u 16:34 imali ste skoro 400 ljudi online!!! Damn, to samo govori koji je mogući efekat word-of-moutha putem Interneta. Stvarno neverovatno… Oduševljen u najmanju ruku.