U poslednje vreme sam slabo pisao o muzici, što je dosta netipično za mene. Razlog je verovatno
to što nemam zvučnike u stanu pa muziku konzumiram isključivo putem slušalica koje znaju da budu malo tople u ovo doba godine. Ali, ipak sam danas uspeo da izbunarim nešto što odavno pokušavam da nabavim, a nikako da se setim. Kladim se da ste i vi došli u situaciju da čujete neku pesmu na tvu, i poželite da je potražite na netu, no ta ideja vam nekako ispari i ubrzo zaboravite na istu.

Ova pesma predstavlja uvodnu špicu jedne sjajne emisije TV Lica – Kao sav normalan svet, koja se emituje već više godina jako uspešno na RTSu, i koja bi kada bih pravio neku listu top 5 emisija verovatno bila u istoj. U pitanju je pesma Come rain and come shine. Blues, soul, rnb, swing jazz, šta već ne razumem se u ovu vrstu muzike, na kraju krajeva i nebitno je važno je da nosi puno emocija sa sobom i da nas pogađa tačno tamo gde treba. Uživajte…

I’m gonna love you
Like nobody’s loved you
Come rain or come shine
High as a mountain and deep as a river
Come rain or come shine

Nažalost ovo nije originalna verzija iz špice, jer nisam mogao naći video od iste, a original izvode BB King i Eric Clapton. No, nadam se da će vam se i Ray Charles feat Superman :D svideti.

Nešto slično što bih vam preporučio da poslušate jeste Paul Anka, popularni pevač iz 60ih, koji je pre par godina prepevao trenutno popularne hitove u retro fazonu. Verovatno je većina vas čula njegovu verziju Wonderwalla. Opuštajuće i zanimljivo… Poslušajte, znam da neki od vas već odavno jesu :)