Nebojsa Radovic – Personal Blog

Menu & Search

Novi sajt Centra E8

25/03/2007


Centar E8
www.e8.org.rs

Centar za promociju zdravih stilova zivota – Centar E8 je nevladina humanitarna organizacija koja svoj rad bazira na edukaciji mladih o HIV/sidi, polno prenosivim bolestima i reproduktivnom zdravlju.

Pa pogledajte :D

Nebojša Radović

Radoznali posmatrač koji neka od tih posmatranja pretvori u reči. Idealno reči koje izazovu one koje čitaju da probaju nešto novo, a život baziraju na akciji - ne izgovorima.

Related article

[INFOGRAFIKA] Najveće zvezde srpskog Interneta

Kao neko ko je godinama prisutan na sceni osećao sam…

Da li je 60.000 eur nužno i previše za jedan web sajt?

Jeftini senzacionalizam je trend koju je Internet doveo do neslućenih…

Skok u nepoznato

Juče je u novom broju nedeljnika NIN na 30-toj strani…

0 Discussion to this post

 1. Anonymous says:

  Postovano Udruzenje EXIT,

  Mi, ovde dole potpisani – dugogodisnji fanovi EXIT festivala, obracamo vam se sa ciljem protesta protiv svih neljudskih, nedemokratskih, nasilnih, nemoralnih i lopovskih akcija koje sprovodite na oficijelnom web sajtu EXIT festivala http://www.exitfest.org.

  Svaki nas pokusaj ucesca u navodno “slobodno otvorenoj” diskusiji na EXIT forumu ste onemogucavali krajnje nemoralnim, nedemokratskim, krimogenim i divljackim metodama koje su se ogledale u brisanju komentara na forumu, brisanju registrovanih naloga i zabranjivanju pristupa web sajtu odredjenim korisnicima.

  Festival pratimo od njegovih pocetaka, jos od desavanja u parku pored filozofskog fakulteta 2000te. Do sada smo posecivali svaki EXIT festival i uvek smo ga branili od raznih napada, koji su dolazili sa najrazlicitijih strana.

  Oduvek smo smatrali da je festival simbol Srbije za napretkom, promocijom slobode i prava na drugacije misljenje i govor, tolerancije i svih drugih civilizacijskih tekovina.

  Otkako je poceo sukob u EXITu mi smo principijelno bili na strani osnovnih nacela i izvornog duha festivala, jer EXIT smatramo nasim i najdragocenijim kamenom temeljcem buduce Srbije. I u skladu sa tim smo zeleli da damo svoj doprinos, nastupali smo pojedinacno i organizovano po forumima, postavljali komentare, pokusavali da konstruktivno uticemo na resavanje problema.

  Svaki komentar na forumu sa iznetim cinjenicama koje razotkrivaju sve sto pokusavate da prikrijete ste brisali, a izmedju svih i tu cinjenicu da ste nelegalno u saradnji sa zaposlenima provajdera Neobee.Net prisvojili domen exitfest.org bez dozvole tadasnjeg vlasnika web domena http://www.exitfest.org Dusana Kovacevica i sa tog istog domena sad terorisete sve fanove EXIT festivala i plasirate razlicite lazi u medije. Povodom toga cemo vam skrenuti paznju na jednu stvar koju deca nauce jos u prvim danima osnovne skole: U LAZI SU KRATKE NOGE!!!
  Mi smo uzimali ucesca na forumu sa ciljem predstavljanja svih cinjenica koje cine spor izmedju autora i pokusali da ujedinimo sve fanove i predlozima prosirimo celu temu foruma i predlozimo eventualna resenja koja bi dovela do razresenja istog, medjutim sreli smo se sa “malim zlim administratorima Udruzenja EXIT”. Udruzenje EXIT protiv Udruzenja Fanova EXIT festivala!!!

  EXIT festival, kao tvorevina koja je nastala na temeljima borbe za osnovne demokratske principe, ne pripada, kako ste umislili, samo Udruzenju EXIT i Bojanu Boskovicu, vec EXIT PRIPADA SRBIJI i najpre, citiramo i vas, FANOVIMA EXIT FESTIVALA!!!

  U slucaju da PR Udruzenja EXIT, gospodin Rajko Bozic, zeli i na ovaj dopis da se pojavi sa dobro uvezbanom frazom: “Ne znam o cemu se radi!”, ovde Vam dostavljamo link na kojem gospodin Bozic moze da se informise:
  http://exit-team.org/docs/ser/tuzbe/Prva%20Tuzba%20-%20domen.pdf

  Za kraj, reci cemo vam samo jedno EXIT NIJE ZA KRADJU!!!

 2. Eniac says:

  ne znam kakve veze ima moj blog sa vasim insinuacijama… i ne znam zasto vezujete gospodina Bozica koga ne poznajem sa mojim blogom. Blog je mesto na kome ja mogu da napisem sta hocu, i mesto na kome mogu da iskazem svoje slobodno misljenje, a moje misljenje je da EXIT treba da rade ljudi koji to mogu da urade i koji ce da nastave sa razvojem onoga sto je do sad uradjeno. Ukoliko gospodin Kovacevic ima nesto da mi kaze moze slobodno da mi se obrati, i ako me ubedi da su njegove ideje prave…Ok mogu i o njemu da pisem… Do tad, ja navijam za EXIT itself, a ne za EXIT sa Dusanom ili bez… Imena su nebitna, rezultat je ono sto se vidi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Type your search keyword, and press enter to search