Kod Dragane u potpisu sam primetio zanimljiv link koji kaže hajde da se igramo! Nije baš da igram igrice, ili je to deo predizbornog PR-a, ali volim svako novo čedo na našem Internetu. Pa krenimo sa igrom…

Igre igrice

Na prethodnom FuturADu slušao sam zanimljivo predavanje o ovakvim sajtovima i načinu oglašavanja na istim, veliki broj korisnika x zavidna suma vremena provedenog na istim sajtovima (pogotovu ljudi koji rade u javnim službama hehe :D) predstavljaju dosta dobru oglašivačku priliku, pogotovu ako su u pitanju brand awareness/positioning kampanje.

Da ne detaljišem o samom oglašavanju u pitanju je nova domaća krckalica vremena iza koje stoji naša savršena drugarica Dragana. Biće zanimljivo videti kako i koliko će ovi sajtovi rasti u Srbiji obzirom da u Hrvatskoj recimo imaju dosta solidnu posećenost. Konkurencija, bar ono što sam ja video je užasna, makar vizuelno, a tu su i igrice.karike.com kao deo najveće društvene mreže u nas. Ne znam koliko je posećen taj sektor, pitajte Dejana, ali verujem da će i kod nas obzirom na sve veći broj mladje populacije sa broadband Internetom imati svojih 15 mb slave i doći u sam vrh po posećenosti sajtova u Srbiji. Ostaje da vidimo. Do tad igrajte omiljene Igre Igrice na jednom mestu!

PS. Trenutno se podsecam Sege i Sonica, eh to su bili dani, cekam i SuperMaria. Btw, nadam se da Nemanja neće ovo da pročita :P

9 replies on “Prikaz: Igre igrice!

 1. Znači Jan (Jilek) je napravio deal sa Draganom.

  Što se tiče konkurencije, izverziran sam, jer moj sin (5.5 g.) igra s vremena na vreme jedino online flash igrice (mrzi me da instaliram igre na comp.).

  Kod ovakvog tipa zabave bitna je funkcionalnost, odnosno dolaženje do sledeće igrice za igranje, a kod prikazanog sajta, iskreno, kao prednost jedino vidim da je prozor za igrice nešto veći nego kod sajtova koje mi koristimo. Obzirom na sasvim dovoljan broj sajtova sa slobodnim pristupom (bez procedure logovanja), do sada nismo koristili Karike jer ovaj servis traži registraciju.

 2. @Eniac
  Hvala! :)

  @Dragan Varagic
  Dragane, hvala na komentaru. Moram samo da napomenem da nije jedina prednost veci prozor za igrice mada je i to jako bitno za ukupan ugodjaj nasih korisnika.
  Za razliku od vecine drugih sajtova koji imaju na hiljade igrica, mi na Igre-Igrice.rs imamo samo igrice koje je urednik odigrao i prepoznao kao kvalitetne, vredne trosenja svog dragocenog vremena :)
  Trash igricama, kojih je nazalost najveci broj, jednostavno nema mesta kod nas.

 3. ja nemogu da verujem da ste toliki kreteni.moja sestra je napravila tu stranicu i normalno da je meni super.

 4. i jos nesto.moze li neko da mi obljasni kako da udjem u nju ???

 5. hoce neko da mi kaze kako da udjemmmmmmmmmm
  ?????????????????????????????????????

 6. Odlicno samo tako nastavite jako mi se sviđa vaša stranica, zelim vam mnogo uspjeha i sretno. Pozdrav

 7. pa i ja bih vam rekla da vam stranica nije l;osa pa ne znam sad…..ma salim se odlicna je samo tako nastavite…puno pozdrava od mene caoooooooooooo……………

Comments are closed.