Teški su dani složiće se mnogi sa mnom. Svetsko prvenstvo počinje za 6 dana, ispitni rok za 7 i tako dalje. Tom prilikom skoro svaki put kad ne učim i programiram (mada ne znam koga ovim lažem jer keva ne čita blog) koristim svoje, nadasve dragoceno slobodno vreme, igrajući se sa njegovim veličanstvom Pro Evolution Soccerom 5.

Bilo sam, protiv kompjutera, ili protiv ortaka sa faxa, ova igra mi iz dana u dan stavlja do znanja da postoje bate (B. S. P. Z) koje su na višem proevolutivnom stupnju razvoja, kojima i Ronaldo daje golove, i ja na nižem proevolutivnom stupnju razvoja koji… ne bih da se hvalim.

Moje utakmice svode se na puno znoja, koji se hvala Bogu ne oseća, osim ako neko od gore navedenih ne opere noge, i eventualno nekoliko golova u mojoj mreži ako igram protiv živih osoba, a ako igram sa ovom kantom, doista na 6 zvezdica (mada ni na tri nisam bas najbolji, ali šta cu kad je šugavi Atletiko doveo Kežmana), rezultat se obično svodi na krompire. I tako iz dana u dan, iz noći u noć… Ali šta raditi, zemaljski dani teku, a ja nikako da napredujem, u oglasima niko ne daje privatne časove, a nemam ni kintu, a šarena kapica poslednjeg ostaje na glavi. Šmrc, šmrc… HELP!