Nebojsa Radovic – Personal Blog

Menu & Search

Pro Evolution iliti kako sam shvatio da sam glup!

03/06/2006

Teški su dani složiće se mnogi sa mnom. Svetsko prvenstvo počinje za 6 dana, ispitni rok za 7 i tako dalje. Tom prilikom skoro svaki put kad ne učim i programiram (mada ne znam koga ovim lažem jer keva ne čita blog) koristim svoje, nadasve dragoceno slobodno vreme, igrajući se sa njegovim veličanstvom Pro Evolution Soccerom 5.

Bilo sam, protiv kompjutera, ili protiv ortaka sa faxa, ova igra mi iz dana u dan stavlja do znanja da postoje bate (B. S. P. Z) koje su na višem proevolutivnom stupnju razvoja, kojima i Ronaldo daje golove, i ja na nižem proevolutivnom stupnju razvoja koji… ne bih da se hvalim.

Moje utakmice svode se na puno znoja, koji se hvala Bogu ne oseća, osim ako neko od gore navedenih ne opere noge, i eventualno nekoliko golova u mojoj mreži ako igram protiv živih osoba, a ako igram sa ovom kantom, doista na 6 zvezdica (mada ni na tri nisam bas najbolji, ali šta cu kad je šugavi Atletiko doveo Kežmana), rezultat se obično svodi na krompire. I tako iz dana u dan, iz noći u noć… Ali šta raditi, zemaljski dani teku, a ja nikako da napredujem, u oglasima niko ne daje privatne časove, a nemam ni kintu, a šarena kapica poslednjeg ostaje na glavi. Šmrc, šmrc… HELP!

Nebojša Radović

Radoznali posmatrač koji neka od tih posmatranja pretvori u reči. Idealno reči koje izazovu one koje čitaju da probaju nešto novo, a život baziraju na akciji - ne izgovorima.

Related article
O pandemijama

O pandemijama

The Lessons of History, Will Durant-a je jedna od najboljih…

Kraj je smisao

Kraj je smisao

Znate onaj osećaj kad se vratite sa odmora i poželite…

Zašto iOS pre nego Android?

Zašto iOS pre nego Android?

Jedna od tema koja se dosta spominjala na LeWebu jeste…

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Type your search keyword, and press enter to search