I ako sam pre neki dan objavio konačnu selidbu, malo mi se nešto uzje*alo pa sam bio offline neko vreme. No, izgleda da sam konačno rešio probleme i da je ovo #2 i konačno.

Dakle da rezimiramo, za vreme BlogOpena nabavio sam i hosting, za davno kupljeni domen, i rešio da se osamostalim posle više od 2 godine boravka na Bloggeru. Za blogware izabrao sam WordPress kao trenutno najpopularnije i verovatno najkvalitetnije open source rešenje. Što se teme tiče u pitanju je prerađena fUnique tema (sličnu koriste Aljoša i Veličković) dopunjena fQuick pluginom za Webburgeriju.

Ono što nisam uspeo da uradim a planirao sam jeste import postova sa Bloggera, gde bih objedinio celu svoju blogskografiju ali eto ostaje da tražim rešenje, a ako ga neko zna nek se javi, odužiću se u pivu, pljeskama, krečenju ili sređivanju okućnice dokle dosežu moje mogućnosti.

Nadam se da Vam se sve ovo donekle sviđa a ja ću se potruditi da i ovom prilikom opravdam Vaše vreme koje provodite na blogu (ako neko provodi :P ).