Nebojsa Radovic – Personal Blog

Menu & Search

365. dan godine 2009.

31/12/2009

ngeg

Kako je poslednji dan godine verovatno ste već nadobijali gomilu neverovatnih čestitki koje zajedno šalju manje više istovetnu poruku, želeći vam jako srećnu novu godinu. Tako da ova moja čestitka nema nikakvog smisla, štaviše možda će vas i smoriti jer ih je bilo previše ovih dana. Ipak, zaslužili ste da vam čestitam pa sam se potrudio da malo iskočim iz klišea i umesto jelke, zeka i leptirića stavim Marvina, depresivnog robota iz Autostoperskog vodiča kroz galaksiju čije ponašanje i osećanja ponajbolje opisuju godinu iza mene. No, ovo nije mesto za rekapitulaciju već samo za čestitku, ovo prvo ću za vikend uz kafu kad se otreznim.

Šta reći sem u sledećoj godini samo bez panike, na kraju krajeva to je samo još jedna godina, i u najgorem slučaju može biti gora od ove. Navićićemo se nekako, ali bi bilo bolje da makar jednu godinu odahnemo od izigravanja kameleona.

Ako ne bude neki smak sveta ili porani ova 2012-ta čitamo se i narednih 365 dana. Dankešen!

Nebojša Radović Eniac

Nebojša Radović

Radoznali posmatrač koji neka od tih posmatranja pretvori u reči. Idealno reči koje izazovu one koje čitaju da probaju nešto novo, a život baziraju na akciji - ne izgovorima.

Related article

Nova strana o autoru

Moram priznati da O autoru stranu na blogu nisam menjao…

I pobednici su…

Vreme je da objavim pobednike 3 dana po završetku nagradnog…

Eniac slavi, Toshiba časti

Danas je tačno 10 godina kako imam računar. I danas…

11 Discussion to this post

 1. brankko says:

  Za malo da ovaj 365. dan godine 2009. ostane upamcen kao dan bez @Eniac-ovih twitowa…

 2. Miloje Sekulic says:

  Pao ti je nivo serotonina (hormon srece) u mozgu.
  Najbolja terapija je bavljenje sportom tipa da se isplivas ili istrcis ili dizes tegove. Seks je tkodje dobar, posebno preventini, metod. Ako nista ne upali tu je Prozak. :)

 3. Bazen, šećer i muzika = proverena kombinacija kod mene :)

 4. ivandima says:

  @Miloje ja sam mislio, tj bar su mi tako rekli, da je oficijalni sponzor zgrade "persen" ;)

 5. Miloje Sekulic says:

  @ivandima Svez si ti Ivane u ovoj zgradi pa ti Persen pomaze. Kad predjes na Demetrin znacu da si poceo ozbiljno da radis. :(

  • Jayanth says:

   Victor S. Posted on Super awesome and inispring! Your green practices are going to serve as an excellent model as we plan our series production this spring. I’m looking forward to banding together with other green filmmakers to spread the good word: successful film production can be successfully sustainable. Kudos!

 6. blackshtef says:

  točno se tako osjećam, ko ovaj robot :D
  idem na doček s frendovima, al mi se ne ide, najradije bi ostao doma i gledao filmove. Inače, na TV-u nikad ništa pametno za novu godinu, ali ovaj put su baš finih filmova naredali :(

  I sva ta strka – sretna nova, jel si odlučio šta ćeš napravit u 2010, ne vidim uopće čemu to i kakve fešte i dočeki, bemti, dan ko i svaki drugi :D

  A možda sam samo neki novogodišnji grinč. Sretna nova :)

 7. Nebojsa, volimo i mi tebe! :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Type your search keyword, and press enter to search