Basketara

Izlizana basketara, pohabani dres reprezentacije dobijen na Bingo tomboli, izgrickani nokti i sudska zabrana prilaženja delu za statistike na sajtu šampionata. Prepoznajete počinje Eurobasket 2007. Danas, večeras.

Ne pišem puno o sportu, obično postove niko ne pročita, plus se smore pa prestanu da dolaze na blog neko vreme. Ali, ne pokušavam poput Dinketa da ne pišem. Košarka je deo mene, uz košarku sam odrastao, veselio se, plakao, dobijao batine. Nikada je nisam trenirao, ali sam najmanje pola detinjstva proveo na košu, kao i većina iz moje generacije nošena igrom 12 bogova. A to što nisam trenirao je jedna od stvari za kojom ću celog života žaliti, i na svojoj deci iskaljivati komplekse. Stoga ne treba da vas čudi zašto je logo takav kakav je.

Reprezentacija nije kao što je bila, malo se raspada mnogi će reći, ali nismo li mi narod sa prevelikim očekivanjima. Realno plasman za kvalifikacije za OI je super rezultat, ali uvek postoji ona nada da ćemo moći i više. Ekipa nije najbolja koju imamo, ali verujem da je konačno atmosfera bolja, i da se ne nadamo uzalud. Stoga, večeras svi uz TV, večeras svi uz repku.

B92 je opet ispratio prvenstvo sa vrlo kvalitetnim specijalom, i neizbežnim virtuelnim selektorom, a informacije o prvenstvu i ekipama, možete pronaći i na zvaničnom sajtu, na kojima ja NEĆU pratiti statistike (vidi stranu o autoru).

18h protivnik Rusija, svim srcem…

ps. Naslov je inspirisan jednom posebnom porukom. Hvala autoru