Treći Beogradski festival novih komunikacija koji će biti održan u O3one-u, od 1-5. oktobra, baviće se, kao i prethodnih godina, aktulenim temama i dostignućima iz oblasti novih komunikacija.

B-Link 2008

Tema ovogodišnjeg festivala je “Virtual Me”, stoga će dosta prostora biti posvećeno identitetu na webu, kao i social networking-u, novim marketinškim strategijama, poslovanju na mreži, internet portalima, mobilnoj telefoniji, novim komunikacionim tehnologijama itd.

Prvog dana programa festivala , zajedno sa društvom iz CRI-ja i kolegom sa FON-a iz InternetProdavnica, imaću priliku da učestvujem u panel diskusiji o identitetu korporacija na Internetu. Više o samom predavanju možete videti na prethodnom linku, a potrudićemo se da kroz jednočasovnu diskusiju Vam predočimo na koji se način Internet može iskoristiti u razvoju korporacija i njihovog poslovanja, koji su to primeri kod nas i u svetu koji su iskoristili ovu mogućnost i šta je sve potrebno da budete i vi deo ovog uspešnog tima.

Dakle datum je 1. oktobar, galerija o3one na Andrićevom vencu, vreme 20h. Ulaz je naravno besplatan pa eto prilike da se upoznamo ukoliko to do sada nije bio slučaj. Vidimo se!