Nebojsa Radovic – Personal Blog

Menu & Search

B-link 2008 – festival novih komunikacija

29/09/2008

Treći Beogradski festival novih komunikacija koji će biti održan u O3one-u, od 1-5. oktobra, baviće se, kao i prethodnih godina, aktulenim temama i dostignućima iz oblasti novih komunikacija.

B-Link 2008

Tema ovogodišnjeg festivala je “Virtual Me”, stoga će dosta prostora biti posvećeno identitetu na webu, kao i social networking-u, novim marketinškim strategijama, poslovanju na mreži, internet portalima, mobilnoj telefoniji, novim komunikacionim tehnologijama itd.

Prvog dana programa festivala , zajedno sa društvom iz CRI-ja i kolegom sa FON-a iz InternetProdavnica, imaću priliku da učestvujem u panel diskusiji o identitetu korporacija na Internetu. Više o samom predavanju možete videti na prethodnom linku, a potrudićemo se da kroz jednočasovnu diskusiju Vam predočimo na koji se način Internet može iskoristiti u razvoju korporacija i njihovog poslovanja, koji su to primeri kod nas i u svetu koji su iskoristili ovu mogućnost i šta je sve potrebno da budete i vi deo ovog uspešnog tima.

Dakle datum je 1. oktobar, galerija o3one na Andrićevom vencu, vreme 20h. Ulaz je naravno besplatan pa eto prilike da se upoznamo ukoliko to do sada nije bio slučaj. Vidimo se!

Article Tags
Nebojša Radović

Radoznali posmatrač koji neka od tih posmatranja pretvori u reči. Idealno reči koje izazovu one koje čitaju da probaju nešto novo, a život baziraju na akciji - ne izgovorima.

Related article

Komunikacii.net 5 godini

I ako bi današnji post trebao da bude posvećen dobitnicima…

Društvene mreže i gostovanje u Interfejsu

Kao što ste verovatno imali prilike da vidite ako me…

Utisci sa B-Linka

Kao što sam prekjuče najavio, večeras sam zajedno sa ekipom…

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Type your search keyword, and press enter to search