New-page je bio jedan od prvih domaćih sajtova zbog kojih sam stajao ukopan nekoliko milisekundi. Tad sam se ložio na flash, avione, kamione, kleo se u 2advanced i spavao na flashkitu. Vremenom je to prošlo, ali je new-page ostao kao jedna od najznačajnijih flash experts agencija na domaćim prostorima.

Flash svakako predstavlja jednu od najosporavanijih tehnologija današnjice, pre svega zbog SEO aspekta istog, ali jedna činjenica koja krasu ovu tehnologiju se nikako ne može osporiti – kompletan korisnički ugodjaj. Uz pomoć flasha, postićićete isti efekat kao i vešti prodavci po belosvetskim prodavnicama. Muzika koja vas opušta i navodi da mislite samo na kupovinu, sve na dohvat ruke, uglačani podovi i nikad ljubazniji asistenti. Naravno ovo je samo u eksluzivnim slučajevima, ali evo ovog puta ću se zadržati na muzici kao sastavnom delu multimedijalne web prezentacije, i gotovo savršenoj primeni iste od strane New Page Internet Consultinga

Charles Aznavour – Hier Encore i ono nezaboravno pucketanje vinila… Eh ta Francuska, ako me nešto razneži i navede na pomisli o romansi, ljubavi, crvenim maramama sa belim tufnama, i vetru koji ih povija i nosi, snegu sa pogledom na Ajfelovu kulu, vinu i siru i pogledu ispod obrva… Bravo za izbor još jednom, uživajte.