Nebojsa Radovic – Personal Blog

Menu & Search

Golijska ledena

21/04/2008

Freelance je poput svih drugih navika, koliko god da se trudite da se otarasite istog, nekako vam prodje kroz glavu, ma daj jos ovaj da odradim neće škoditi. Naravno u toku samog posla 22x vam se obije o glavu to što ste prihvatili taj projekat, kraće spavate, intezivnije grickate nokte, i uporno govorite sebi ovo mi je poslednji. I onda završite isti, i shvatite koliko je dobar osećaj po završetku odredjenog projekta…

Golijska ledena

Uželim se često dizajniranja, i koristim s vremena na vreme pauzu da švrljkam pomalo sa tabletom, i ulepšam nakratko sebi dan. Sigurno par meseci nisam ništa uradio, od Y-Peera, te je Golijska ledena došla kao kec na deset, i mislim da je jedan od mojih najboljih radova do sada. Doduše nisam ih imao puno, a i neki zahtevi klijenta su učinili da i ovaj sajt ne izgleda 100% kako sam ja želeo, ali sam generalno jako zadovoljan onim što je postignuto. Malu pomoć pri izradi istog imao sam od ReLaXa, koji se baktao sa flash headerom.

Inače, Golijska ledena je voda koja vodi poreklo odakle i ja sam, iz Ivanjice, i predstavlja novu zvezdu na tržištu voda kod nas (koje je verujem da ste primetili poprilično veliko), skoro je krenula sa promocijom pa eto i preporuke da je probate, meni se iskreno svidja, nema neki specifičan šmek kao većina negaziranih voda, a uvek je tu i onaj added value aka rodna gruda :).

Nadam se da će vam se svideti, i sajt i voda :)

Article Tags
Nebojsa Radovic
Related article

Komunikacii.net 5 godini

I ako bi današnji post trebao da bude posvećen dobitnicima…

Društvene mreže i gostovanje u Interfejsu

Kao što ste verovatno imali prilike da vidite ako me…

Utisci sa B-Linka

Kao što sam prekjuče najavio, večeras sam zajedno sa ekipom…

10 Discussion to this post

 1. Milos says:

  Sve pohvale za dizajn. Izuzetno mi se dopada jednostavnost i konkretnost.

 2. Ratko says:

  Pohvale i od mene, pogotovo za stil koji već postaje prepoznatljiv.

 3. Eniac says:

  Hvala drustvo, znate kako kazu, will code for food :)

 4. Volim plavu boju :) tako da si me osvojio dizajnom. Fino!!

 5. nikola says:

  odličan site … jedino pozadina malo preprazna .. ali o ukusima se ne raspravlja ;-)

 6. Eniac says:

  To je verovatno sto furas malo vecu rezoluciju od 1024 :) sto je normalno, ali opet nisam imao toliko sadrzaja da bih ga gurao na vece dimenzije sajta

 7. nikola says:

  ne nisam mislio prazna u tom smislu, nego ta plava boja samo gradient… mozda si mogao staviti neki pattern na to mislim, a da ipak ne bude prenapadno … ;-)

 8. Eniac says:

  pa sta znam, stavljao sam neke linijice i smorile su me dok sam radio pa sam ih izbacio, i ovako je cool, svidja se klijentu sto je bitno :)

 9. Pu says:

  Odlično odrađeno. Jedino mi smeta što se muzika ne može stišati, i što mora na svakoj strani da se ugasi. Ali je baš lepa melodija :)

 10. Eniac says:

  Moze muzika da se ugasi, ima dugme stop u cosku, a to za svaku stranu je bas smor, ako smislim neki nacin to da resim svakako da cu to i uraditi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Type your search keyword, and press enter to search