Može se nazvati i selidba 146. Blog je preseljen zahvaljujući flylordu na njegov server GuruServe, i nadam se da će posle 2 meseca konačno normalno raditi. Inače kod njih držim veliki broj sajtova, i jako sam zadovoljan, te eto preporuke za normalan i jeftin hosting u Srbiji. Malo reklame nije na odmet :)

Užasno je glupo kada prosipate priču o profesionalizmu i blogovima, a pritom Vam sopstveni blog ne radi, što mu dodje nešto kao domaća “u kovača kuća bez kukača”, samo u virtuelnim vodama. I ako sam ovo hteo jako davno da uradim, tj čim sam primetio probleme sa starim hostingom (hvala onima koji su mi na ovo ukazali) jednostavno nisam stizao. Ovo je jedan od najzaposlenijih perioda u mom životu, došao je onaj period kada mi se nefokusiranost na 1 ili u najgorem slučaju 2 posla obila o glavu, što nespavanjem, što izgubljenim klijentima, nezadovoljnim prijateljima i još nekim stvarima. No to je valjda život, uči se svakodnevno, što ne ubije, učini te jačim…

No bolje da više ne smaram o sebi i svom životu, vidim da mi ti postovi i nisu baš najčitaniji, te je red da se vratim webu, i svemu onome što svakoga dana naučim, a toliko je toga, vodeći za mene najbolji sajt na svetu Furku.

Kotler je bio u pravu. Ko radi srcem nema konkurenciju.

Čitamo se!

12 replies on “I bi blog…

  1. a tek sto sam se ja obradovao kad mi je malopre stiglo mali milion poruka u Google Reader

    socijalna mreza ne moze da bude najbolji sajt, tako mi marketinga :P

  2. E pa čestitamo! Kume, neka ti je sa srećom…sa novim hostingom.
    Nego deder ispraviEncoding na unicode jer mi sa prezimenima đšžćč veoma čudno izgledamo ovako linkovani ;)

  3. U bre, vec sam se navik’o da kad posetim eniax.net pises ‘could not be found’ i sl :). Kad sam ugledao favicon na tabu eeeee sta bi ovo i bi blog :)

Comments are closed.