Vreme je da objavim pobednike 3 dana po završetku nagradnog konkursa, bilo je zaista teško koliko god to kliše zvučalo :) Kako se i očekivalo najviše komentara je došlo u poslednjih par dana, jedan je i zakasnio (sorry Aleksandra) a dobar deo njih nije poštovao propozicije vezane za dužinu teksta, no rešio sam da malo progledam kroz prste ako nije toliko strašno. Pritom treba imati i na umu da će se pojedini naljutiti ako ne dobiju kameru ali biće još prilika u budućnosti…

I pobednici su:

1) PeckoPivo – Bazinga me totalno kupila, realno za takve prilike treba imati kameru i morao sam da prelomim :)

2) Nikolina – Svaki zavisnik je i moj prijatelj, a verujem da smo svi mi makar jednom lutali sa laptopom kao ludi po gradu, zgradi i sl u potrazi za wirelessom, i onda kad ga uhvatimo čuvali taj neki iščašeni pokret ne bi li se izgubio.

3) Vojin – Studenti + oni filmovi + studenjak i odlaganje diplomskog životna priča celog mog društva :)

4) Ivan – Jer svi mi mrzimo Marfija, a tako je normalan u ovom poslu

Eto to bi bilo to, razočaranih verovatno ima ali odužiću se već negde uz kafu i kolače, hvala vam što ste učestvovali i obavezno vas cimam kad bude nekih novih poklona!

4 replies on “I pobednici su…

  1. pi bre Eniace, dzabe sam ja izgleda crnkinju zveknuo :D

    a za ovo dal se ljutimo, obrati paznju koliko ti je ljudi prestalo pratiti blog preko RSS-a posle ove igre :) :) :) pa nam onda javi ;)

Comments are closed.