Nebojsa Radovic – Personal Blog

Menu & Search

Kupi mi vops

30/05/2007
Vops

Kada pričam nekome o blogu, često se dohvatim detalja da ima ljudi koji zarađuju za život pišući blog. U mom slučaju, osim ako mamu i tatu ne zovem blog, teško da se može ovo malo parče Interneta nazvati izvorom mojih prihoda. No, naravno nisam jedini, pa kad već ne mogu da živim od bloga, valjda mogu nekog da nagovorim da časti pivo na osnovu toga što mu se svidelo nešto što je pročitao. I tako se jedan baja setio da napravi wordpress plugin pomoću kojeg možete autoru bloga, platiti pivo. Genijalno zar ne :)

No naravno, ovo sve funkcioniše preko PayPala, tako da piši propalo što se Srbije tiče, no doći će i to jednog dana ovde, ili u krajnjem slučaju će se naći već neki način doniranja piva u korist uloženog truda. Dok sve to ne dođe ako vam se slučajno nešto svideti možete me naći na 064/AJ1DB0T i dogovorićemo se već o primopredaji (preferiram i donacije u vidu prehrambenih proizvoda).

Nebojša Radović

Radoznali posmatrač koji neka od tih posmatranja pretvori u reči. Idealno reči koje izazovu one koje čitaju da probaju nešto novo, a život baziraju na akciji - ne izgovorima.

Related article

Nova strana o autoru

Moram priznati da O autoru stranu na blogu nisam menjao…

I pobednici su…

Vreme je da objavim pobednike 3 dana po završetku nagradnog…

Eniac slavi, Toshiba časti

Danas je tačno 10 godina kako imam računar. I danas…

0 Discussion to this post

  1. Божа says:

    имаш пиво,,,,,, :)

    само ме подсети кад се видимо

    :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Type your search keyword, and press enter to search