Nebojsa Radovic – Personal Blog

Menu & Search

Malo press clippinga

11/12/2008

Dragan, Deda, Jeca, Urke i ja smo imali prilike da budemo deo prošlosedmičneg članka u Ilustrovanoj politici, vezanog za blogove, njihov fenomen i iskustva domaćih blogera. Intervju je vodila, takođe jedna od poznatijih domaćih blogerki, Dragana Lepojević i moram priznati da je bilo zaista divno sarađivati, hvala!

Srpski blogeri u Ilustrovanoj

Ovo nije jedino pojavljivanje mog bloga u štampanim medijima, Blackshtef ispred studentskog magazina Stak, je preuzeo tekst o Social Bookmarkingu u regionu, te će isti biti objavljen u novom broju ovog magazina. U svakom slučaju lep je osećaj kada Vaš trud bude primećen.

Nebojša Radović

Radoznali posmatrač koji neka od tih posmatranja pretvori u reči. Idealno reči koje izazovu one koje čitaju da probaju nešto novo, a život baziraju na akciji - ne izgovorima.

Related article

Nova strana o autoru

Moram priznati da O autoru stranu na blogu nisam menjao…

I pobednici su…

Vreme je da objavim pobednike 3 dana po završetku nagradnog…

Eniac slavi, Toshiba časti

Danas je tačno 10 godina kako imam računar. I danas…

11 Discussion to this post

 1. Kao i uvek kada se laici dohvate Weba, prepuno poluinformacija, netačnosti i pokušaja senzacionalizma. Ponovo je sve počelo negativnostima (čitaj Tema dana: Facebook – “bloger” zaznuo veliku kompaniju)

  Ovo za Apple, buzz je poleteo preko iReportera a ne bloga, ali dobro, to je ipak Ilustrovana i zna se kome je namenjena ;) TЊИТТЕР

 2. TЊИТОВАЊЕ je vrh, slažem se :) Prelom je čudo.

  Inače, ja nemam šta da zamerim tekstu, ali zaista, znam kako funkcionišu novine i šta sve može da se desi od predaje teksta do objave.

  Dragana btњ. nije laik – pogledajte njen blog na http://www.svethakera.blogspot.com

 3. Slazem se apsolutno, zna se kome je Ilustrovana namenjena. Ovaj tekst je prilagodjen upravo onima koji ne znaju NISTA o doticnoj temi iz raznoraznih razloga.
  Sto se negativnosti tice, u tekstu je opisano dosta pozitivnih posledica blogovanja, osim, ukoliko dobijanje posla, zarada i korist zajednice nisu nesto negativno :) (zavisi ko kako tumaci)
  Prelom – to vec nije moja stvar, i taj “zig” тњиттера cu morati da nosim do kraja svog zivota na plecima (ah kakvo breme :D)
  U svakom slucaju, hvala do neba svim sagovornicima, bili ste divni i zelim vam svima jos mnogo PRESS CLIPPING postova :)

 4. Deda says:

  Ja nemam zamerki, naprotiv, odusevljen sam.
  Dragana, super si !!!
  Kao i ostali sagovornici…

 5. Ivana says:

  “Према подацима са сајта Технократи”
  ispadoše još tehnoKrati?

 6. лонг лив прва тњитерка србије :)

 7. Deda says:

  Tehnorati je moja tetka krati… :P

  Gugl je Gugl, al volim da ga zovem Gogle… :D

 8. A jel se kaže Gugl ili Gugao?? :lol:

 9. rada says:

  inace koliko sam mogla primjetiti u clanku su ti napisali pogresnu adresu bloga pise eniay.net a treba eniax.net Trebalo bi ponovo da pisu o vama sa ispravnom adresom :-)

 10. Eniac says:

  U originalnom tekstu je dobro napisano, ali editori su malo zeznuli stvar, no nema veze ko je hteo nasao bi preko Googla :)

 11. […] tekst o društvenim mrežama je izašao u Minglu, Miloje me citirao u eMagazinu, izašao nam je intervju u Ilustrovanoj politici, zatim tu su bili i neki manje poznati tekstovi za studetski newsletter Proctor&Gamble-a, i […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Type your search keyword, and press enter to search