Dragan, Deda, Jeca, Urke i ja smo imali prilike da budemo deo prošlosedmičneg članka u Ilustrovanoj politici, vezanog za blogove, njihov fenomen i iskustva domaćih blogera. Intervju je vodila, takođe jedna od poznatijih domaćih blogerki, Dragana Lepojević i moram priznati da je bilo zaista divno sarađivati, hvala!

Srpski blogeri u Ilustrovanoj

Ovo nije jedino pojavljivanje mog bloga u štampanim medijima, Blackshtef ispred studentskog magazina Stak, je preuzeo tekst o Social Bookmarkingu u regionu, te će isti biti objavljen u novom broju ovog magazina. U svakom slučaju lep je osećaj kada Vaš trud bude primećen.

11 replies on “Malo press clippinga

 1. Kao i uvek kada se laici dohvate Weba, prepuno poluinformacija, netačnosti i pokušaja senzacionalizma. Ponovo je sve počelo negativnostima (čitaj Tema dana: Facebook – “bloger” zaznuo veliku kompaniju)

  Ovo za Apple, buzz je poleteo preko iReportera a ne bloga, ali dobro, to je ipak Ilustrovana i zna se kome je namenjena ;) TЊИТТЕР

 2. Slazem se apsolutno, zna se kome je Ilustrovana namenjena. Ovaj tekst je prilagodjen upravo onima koji ne znaju NISTA o doticnoj temi iz raznoraznih razloga.
  Sto se negativnosti tice, u tekstu je opisano dosta pozitivnih posledica blogovanja, osim, ukoliko dobijanje posla, zarada i korist zajednice nisu nesto negativno :) (zavisi ko kako tumaci)
  Prelom – to vec nije moja stvar, i taj “zig” тњиттера cu morati da nosim do kraja svog zivota na plecima (ah kakvo breme :D)
  U svakom slucaju, hvala do neba svim sagovornicima, bili ste divni i zelim vam svima jos mnogo PRESS CLIPPING postova :)

 3. Ja nemam zamerki, naprotiv, odusevljen sam.
  Dragana, super si !!!
  Kao i ostali sagovornici…

 4. “Према подацима са сајта Технократи”
  ispadoše još tehnoKrati?

 5. Tehnorati je moja tetka krati… :P

  Gugl je Gugl, al volim da ga zovem Gogle… :D

 6. inace koliko sam mogla primjetiti u clanku su ti napisali pogresnu adresu bloga pise eniay.net a treba eniax.net Trebalo bi ponovo da pisu o vama sa ispravnom adresom :-)

 7. U originalnom tekstu je dobro napisano, ali editori su malo zeznuli stvar, no nema veze ko je hteo nasao bi preko Googla :)

Comments are closed.