Filip mi je bacio dva linka koja su samo logično nastavila priču u Brki koji nema Facebook koju sam malopre objavio u webburgeriji. Da li smo zaista toliko čudni?

Pored pesme tu je i jedno zanimljivo istraživanje, koje nam donosi brojke o tome, šta je neophodnije Internet ili sex? 46% žena i 30% muškaraca bi radije zaboravilo sex na dve nedelje, nego li bili bez neta u istom periodu. Štaviše Internet je pobedio i mnoge druge “zaraze” u ovoj bitki, tako da će se ljudi pre odlučiti na isti, nego za kablovsku, izlaske ili shopping. Imate još neke brojke u istraživanju a pogledajte i komentare. Verujem da ćete se zabaviti.

Za kraj, možda je to i zbog toga što je Internet mnogo dostupniji od sexa, ali i lakši/jeftiniji za održavanje, no da vas ne vučem za jezik, ipak je ovo blog jednog geeka.

update: Malo sam žurio sa pisanjem pa nisam uspeo da obratim pažnju na još 2 fenomena. Većina internet zavisnika, tj onih koji se ne vade da im je internet posao, upravo najviše vremena provodi direktno ili indirektno pokušavajući da dođe do sexa. Nije li ovo oksimoron, odnosno da je sredstvo za dolazak do nekog cilja postalo primarnije od samog cilja? People are strange…

6 replies on “Internet ili sex? Izaberi jedno! [updated]

 1. Imam utisak da je ljudima koji vec toliko vremena provode online, kolicina sex-a direktno vezana za vreme provedeno online ;)

  Osoba a: “ja sam Nebojsina devojka”
  Osoba b: “ja sam Nebojsina devojka”
  Osoba c: “dalje kucke, ja sam Nebojsina devojka”

 2. “Nije li ovo oksimoron, odnosno da je sredstvo za dolazak do nekog cilja postalo primarnije od samog cilja?”

  Ovo je skroz u skladu sa starom kinskom:

  “Radost je u putu, ne u odredistu” xD

Comments are closed.