Teški trenuci za vas i vašu geek karijeru. Provodite zabrinjujuće malo vremena na internetu, i često uhvatite sebe u situaciji kako razmišljate o ispitima… Prepoznajete, ispitni je rok. Put u prosperitetnu budućnost, pogotovu ovaj oktobarski. Kako se fokusirati na isti?

Postavio sam sebi prvo pitanje, Enijače sine gde najviše provodiš vreme? Logičan odgovor je za kompjuterom. Ne znam koliko puta otvorim browser u toku dana, i to uvek u sred učenja, što mi naravno vrlo često oduzme nedozvoljeno mnogo vremena, i tako iz dana u dan. No, ipak sam našao vrlo efikasnu metodu koja kombinovana sa visokim nivoom autosugestije može dovesti do zadovoljavajućeg rezultata! Pogađajte… U pitanju je ispitni rok wallpaper!!!

Oktobarski ispitni rok

Kao što vidite jako je bitno da wallpaper izgleda dobro i da ima puno detalja, u suprotnom nećete izgubiti dovoljno vremena od učenja praveći isti što donekle nema smisla u geek svetu, a i treba zadovoljiti dizajnersku sujetu. Naravno uz sve to dodati malu dozu predizborne patetike koja čini da u vašem srcu tinja stalna misao o otadžbini ispitima i o prosperitetu koji nastaje polaganjem istih. Uz sve to sklonite ikonice sa desktopa (desni klik -> arrange icons by -> show desktop icons odčekirajte) da pozornost o ispitnom roku stalno bude na visokom nivou. I na kraju posetite crkvu pred ispit, nevidljive sile nikad dosta.

Ako vam se sve ovo svidelo mogu da vam pošaljem i psd pa da prilagodite postojeći dizajn sebi. Trenutna verzija je optimizovana samo za tri ispita što se smatra optimalnim brojem položenih ispita u jednom ispitnom roku. Samo zatražite istu u komentarima…