Nebojsa Radovic – Personal Blog

Menu & Search

[peticija] PayPal u Srbiji

04/06/2007

PayPalIgor je pokrenuo peticiju za uvođenje PayPala u Srbiju. Razna politička previranja uslovila su da ostanemo uskraćeni za ovaj servis, koji odnedavno poseduju i Hrvatska i Bosna, i ako imaju manji IT potencijal. Na sledećoj adresi možete potpisati peticiju:

https://www.petitionspot.com/petitions/paypalserbia

Za neupućene PayPal je jedan od najpopularnijih i najsigurnosnijih načina bankovnog transfera na svetu, i prisutan je u čak 190 država širom sveta.

Ma koliko ovaj pokušaj na prvi pogled izgledao jalovo, verujem da ako se dovoljno alarmira masa može imati efekta. Zato, potpišite peticiju i širite svuda gde je to moguće, jer ako se mi ne borimo za svoje dobro na sve moguće načine sumnjam da će neko drugi. Ipak je to samo 5 minuta vremena, a može kasnije prilično da nam znači.

HVALA!

—-
Pomozite akciju dodavanjem ove markice na vaš sajt, blog, forum…

Kod:
PayPal i u Srbiji - Prikljuci se

<a href="https://www.petitionspot.com/petitions/paypalserbia' title=''><img src='https://www.eniax.net/wp-content/uploads/2007/06/ppbook.gif" alt='PayPal i u Srbiji - Prikljuci se' border="0"/></a>

Nebojša Radović

Radoznali posmatrač koji neka od tih posmatranja pretvori u reči. Idealno reči koje izazovu one koje čitaju da probaju nešto novo, a život baziraju na akciji - ne izgovorima.

Related article
Umro Steve Jobs

Umro Steve Jobs

Ode nam i Steve Jobs, možda i u najgorem trenutku…

[INFOGRAFIKA] Najveće zvezde srpskog Interneta

Kao neko ko je godinama prisutan na sceni osećao sam…

Da li je 60.000 eur nužno i previše za jedan web sajt?

Jeftini senzacionalizam je trend koju je Internet doveo do neslućenih…

8 Discussion to this post

 1. Данило says:

  Још да успут не морам да потпишем и ону срцепарајућу причу о „неправди, па то ти је“, све би било много лакше.

  Зашто је тако тешко направити једноставну и конкретну петицију? Не, не желим да потпишем како смо ИТ тржиште већег потенцијала, или како су све препреке превазиђене, просто, желим Пејпал и у Србији.

  Бољи увод у петицију би био шта је то Пејпал и зашто би га ваљало подржати (за оне који не знају), но, потписао сам и овакву петицију, каква год да је.

 2. Dani says:

  Sta vi srbi samo kukate koga vi to molite kao da je paypal Bog pa Boga ste zaboravili a placete ko pickice paypal paypal o paypal jebi nas i u dupe samo dogi u nasu lepu srbiju da nam uzmes nase pare znas mi bi da podrzimo malo evropu pa i da popusimo ako treba

 3. Eniac says:

  Brate al je tebi dobro :D

 4. Walter says:

  ha ha ha ha ha jaooooo majkooooo :D

 5. Eniac says:

  Ljudski je greshiti kceri :D

 6. Marko says:

  Koja si ti budala :))

 7. […] dana, ili oko 50ak dnevno, više nego solidno za sajt ovakvog tipa. Najviše prašine se diglo oko paypal u srbiji peticije, koja je privukla oko 150 posetilaca. Najjači refferer je FonForum, slede agregatori Blogodak, […]

 8. […] jednom bih se zahvalio svima koji su podržali akciju bilo samo glasanjem ili pisanjem na blogu i stavljanjem markice. Ne zaboravite da put od hiljadu milja počinje jednim korakom. Mi smo ga odavno učinili, zato […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Type your search keyword, and press enter to search