PayPalIgor je pokrenuo peticiju za uvođenje PayPala u Srbiju. Razna politička previranja uslovila su da ostanemo uskraćeni za ovaj servis, koji odnedavno poseduju i Hrvatska i Bosna, i ako imaju manji IT potencijal. Na sledećoj adresi možete potpisati peticiju:

https://www.petitionspot.com/petitions/paypalserbia

Za neupućene PayPal je jedan od najpopularnijih i najsigurnosnijih načina bankovnog transfera na svetu, i prisutan je u čak 190 država širom sveta.

Ma koliko ovaj pokušaj na prvi pogled izgledao jalovo, verujem da ako se dovoljno alarmira masa može imati efekta. Zato, potpišite peticiju i širite svuda gde je to moguće, jer ako se mi ne borimo za svoje dobro na sve moguće načine sumnjam da će neko drugi. Ipak je to samo 5 minuta vremena, a može kasnije prilično da nam znači.

HVALA!

—-
Pomozite akciju dodavanjem ove markice na vaš sajt, blog, forum…

Kod:
PayPal i u Srbiji - Prikljuci se

<a href='https://www.petitionspot.com/petitions/paypalserbia' title='PayPal i u Srbiji - Prikljuci se'><img src='https://www.eniax.net/wp-content/uploads/2007/06/ppbook.gif' alt='PayPal i u Srbiji - Prikljuci se' border="0"/></a>

8 replies on “[peticija] PayPal u Srbiji

  1. Још да успут не морам да потпишем и ону срцепарајућу причу о „неправди, па то ти је“, све би било много лакше.

    Зашто је тако тешко направити једноставну и конкретну петицију? Не, не желим да потпишем како смо ИТ тржиште већег потенцијала, или како су све препреке превазиђене, просто, желим Пејпал и у Србији.

    Бољи увод у петицију би био шта је то Пејпал и зашто би га ваљало подржати (за оне који не знају), но, потписао сам и овакву петицију, каква год да је.

  2. Sta vi srbi samo kukate koga vi to molite kao da je paypal Bog pa Boga ste zaboravili a placete ko pickice paypal paypal o paypal jebi nas i u dupe samo dogi u nasu lepu srbiju da nam uzmes nase pare znas mi bi da podrzimo malo evropu pa i da popusimo ako treba

Comments are closed.