Prošlo je mesec dana od kako sam se odvojio od Bloggera i odomaćio na sopstvenoj teritoriji. I baš kao što to obično biva kada promenite mesto u kom živite, za prvih mesec dana se desi više stvari, nego u prethodnih godinu. I zaista ovaj blog mi za kratko vreme doneo dosta toga dobrog, dosta stvari mi je predstavio na drugi način, i pomogao da u budućnosti, nadam se budem bolji. Posebno mi je drago što sam uspeo da sačuvam svoje prve 2,5 godine blogovanja na blogeru i ujedinim ih zajedno sa ovim. Ipak je, ma koliko na trenutke bilo previše neozbiljno, i vredno svega drugog osim pažnje, deo mene koji je doprineo ovome što danas jesam. No da se ne bavim previše patetikom, prešao bih malo i na brojke, kojima se, ma koliko nisu ništa posebno, ponosim, jer ipak je ovo prvih mesec dana.

FeedBurner broji 21 subscribera. 1610 poseta za 30 dana, ili oko 50ak dnevno, više nego solidno za sajt ovakvog tipa. Najviše prašine se diglo oko paypal u srbiji peticije, koja je privukla oko 150 posetilaca. Najjači refferer je FonForum, slede agregatori Blogodak, Planetoid i kao najbolji blog refferer Dot-Com blog. Technorati autoritet sam skoro u potpunosti uspeo da povratim, trenutno je 13, bio je 15 na prethodnom blogu. Ključna reč kojom je najviše dolazilo ljudi na moj blog nije baš za objavljivanje, ako vas baš interesuje pitajte u komentarima.

Napomenuo sam da ovo nisu neke enormne brojke, ali ja sam zadovoljan i nadam se da će se polako povećavati, kako budem dodavao sadržaj i malo više reklamirao blog. Videćemo kako će sve ovo već izgledati posle cele godine. Za sad mogu da vam obećam da ću se dati sve od sebe da opravdam vaše poverenje, a vi ako imate neke predloge ili kritike ne ustručavajte se, pucajte ja i dalje pišem blog. Za kraj samo jedno VELIKO HVALA!