Pop Idol (ili u ovom slučaju Superstar) + YouTube je više puta dokazana dobitna kombinacija. Trebamo li spominjati Paula Pottsa ili možda planetarni hit Ken Lee, koji je doživeo i svoj Ibiza Remix. Naravno iza svega toga je obično i neverovatna količina idotizma/gluposti ili pak ingenioznost. Bog zna kako to definisati…

Naša današnja zvezda je neimenovani multitalentovani Kazakstanac, baja koji je upravo zahvaljujući gornjim kombinacijama i medijima došao do preko 2 miliona pregleda na youtube-u, samim tim do statusa zvezde u Kazakstanu, karijere video spota, ikone šta već sve može da se postane. Iz svega toga usledilo je i nekoliko live nastupa, goooomile obrada koje možete naći na YouTube-u, engleska, reggae, trance, trance2 pa čak i srpska.

Ipak kako sam prvo napisao ovo nije autorska kompozicija, vec je inspiracija za sve ovo je ultra mega giga zajebana pesma a i spot sa R.Lizerom na čelu. Tu su limuzine, dobre ribe (valjda – nisam veliki fun asian žanra) i sve što bi trebalo da krasi spot iz nekih naših 90-tih. Zanimljivo je i na ovaj način malo sebi približiti život u Boratovoj zemlji :) Pogledajte!!!

O samom superstaru baš ništa nisam našao online osim gomile obrada na YouTube-u, ako neko nešto nadje nek se javi :) A evo i još nekih verzija na jednom mestu :)

PS.Iskopah ovo na FB od druga Vujaklije, nadam se da neće da zameri :)

3 replies on “Kazakstanski superstar! Update

Comments are closed.