Nebojsa Radovic – Personal Blog

Menu & Search

MyExit’s 3K (dur)

07/06/2007

MyExit

Obzirom da sam često pisao o MyExitu od njegovog nastanka do danas, logičan potez mi je bio da “prenesem buvu” o 3000. članu ove naše, sada slobodno mogu reći najpopularnije društvene mreže.

Sam broj 3000, odnosno 1000 novih korisnika za nešto manje od mesec dana, ne predstavlja neku revolucionarnu brojku, štaviše za globalne okvire predstavlja smešnu cifru, ali bih iskoristio citat čuvenog bluesmana koji često kaže, citiram:

Napraviš sajt ovde i treba ti 2 godine da skupis 30k clanova, isti sajt pustis “preko” i imas 30k za mesec-dva.

Upravo to. Ma koliko se mi trudili da istaknemo da se Internet u Srbiji eksponencijalno razvija, to nije baš tako, i ako želite nešto više od ovog broja, pored sjajnog koncepta, potreban vam je i dobra kampanja i naravno sreća. Međutim i sa ovih 3000 korisnika, sajt se ozbiljno približio listi top100 Srbija prema Alexi, i beleži konstantan rast što svakako raduje. Naravno, kako se bude bližio sam festival, i rasla posećenost oficijelnom sajtu festivala, očekuje se i ozbiljniji talas novih članova, zbog povezanosti 2 servisa, ali sumnjam da će to preći 5 cifru. No, sačekajmo, nikad se ne zna.

Iskoristio bih ovu priliku da objavim još jednu divnu stvar vezanu za festival, a to je da festival zauzeo četvrto mesto na listi top 10 muzičkih festivala na svetu, koju je priredio jedan od najposećenijih sajtova današnjice msn.com. Još jedna odlična vest za Srbiju, i srpski turizam (što se potire ukoliko posete sajt TOS).

Article Tags
Nebojša Radović

Radoznali posmatrač koji neka od tih posmatranja pretvori u reči. Idealno reči koje izazovu one koje čitaju da probaju nešto novo, a život baziraju na akciji - ne izgovorima.

Related article
Političari na Twitteru i generalno stanje političkog marketinga na društvenim medijima u Srbiji

Političari na Twitteru i generalno stanje političkog marketinga na društvenim medijima u Srbiji

Političari na Twitteru pišu o politici.

Tehnologija je lepa, ako znate kako da je iskoristite

Jeftini letovi znaju i da ne budu tako jeftini kada…

Par saveta vezanih za Facebook aplikacije

Dosta ljudi mi je skrenulo pažnju da ne pišem dovoljno…

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Type your search keyword, and press enter to search