Moram priznati da O autoru stranu na blogu nisam menjao jedno 3 godine, i pomalo me je sramota zbog te činjenice, ali eto uvek je nešto bilo preče. Drugi problem sa about stranom je i taj da morate da pišete o sebi, što nikad nije prijatan posao pogotovu kad ste kontraverzne prirode poput mene (sve me pitajte osim toga čime se bavim). Tim povodom, pala mi je ideja da novu about stranu napravim od vaših komentara, kako ste vi neko ko je i oblikovao politiku ovog bloga kroz godine. Bilo kakav komentar o tome zašto volite (ako volite) ovaj blog, šta vam je zanimljivo/drugačije, ili zašto ga još uvek niste izbacili iz RSS readera :) Imate svu slobodu ovog sveta, a komentare možete ostaviti ispod, ili na FBu gde sam isto pokrenuo diskusiju.

Hvala vam, po ko zna koji put za ovih pet godina.

E.

9 replies on “Nova strana o autoru

  1. Tekst Samo da… govori mnogo pozitivno o tebi samom i o tvom razmisljanju, otvoren za upoznavanje, ali ponajvise od svega ISKREN i ne bojis se da pricas o onome kako se osecas, makar to bila i slabost (sto preko bloga, sto preko chata)

  2. tekstove objavljujes retko, a kada ih objavis oni su kratki i ne oduzimaju mnogo vremena za citanje, uz to su zanimljivi i ljudima koji nisu profesionalni blogeri, web dizajneri, it menadzeri… nekad se iz njih nauci i nesto novo, dobiju neke informacije ili se bar stekne utisak, kako neko drugi gleda na te iste stvari koje nas okruzuju na internetu, naravno iz ugla nekog kome je to profesija. to je valjda razlog zasto si jos uvek u mom rss readeru.

  3. Ne poznajem te baš mnogo, ali ono što znam o tebi je da se ne bojiš izazova. Kada čujem eniac onda imam nekoliko asocijacija: voli da deli osećanja online, srdačan je, vole ga Aiesec-ovci, uticajan je online, inovativan je, skroman, timski igrač, iz Ivanjice je (to je tamo gde je onaj vodopad koji volim a volim puno i tamošnje kupine) :)

  4. Osoba koja je verovatno najviše uticala da krenem ovim putem. Zahvaljujući njemu i Milošu krenuo sam u blogerske vode. Nesebično je uvek mi pomagao i preporučivao me za zanimljive poslove (na jednom od njih radim već više od godinu dana). Spreman da podeli znanja i pomogne kad treba. Ukratko drago mi je što mogu reći da ga poznajem i što mogu da računam na njega :)

Comments are closed.