Kao što ste verovatno imali prilike da vidite Blogowski je u svom videocastu prozvao Sinišu i mene kao glavne krivce za dosadnost domaće blogosfere. Ne možemo svi biti zanimljivi, ali nije ni neka filozofija staviti kapu na glavu, pričati u kameru i praviti se važan kao što dotični tvrdi, pa evo i mog odgovora na tu temu.


Re: Smor u blogosferi from Nebojsa Radovic on Vimeo.

16 replies on “Saopštenje za javnost povodom smora u blogosferi

  1. Htedoh da ti kažem i ranije, kad si bio na TV ali uvek zaboravim… pričaj sporije. Samo to, u ostalo neću uopšte da ulazim.

    1. @brankko: kako ja ne pricam sa njim, reci mu da ce od kapice da ocelavi (kao ja), a za apetit mu je i dobro. I ovako je poceo da se pretvara u slona! :)

      1. Izgleda da je naš'o devojq (nema ga da dolazi kući) a sto se kose tiče, biće opasan kao ćelav a ima i onaj njegov Photoshampoo za rast kose, te ne bi brinuo o tome. Vise me brine nedostatak apetita, jer ako mu se navrati moraće da nadoknadi propušteno (čitaj: isprazniće frižider :)

  2. uvodna špica je zakon! :-) … i dobro si odgovorio tko čita nek čita, tko ne voli ne mora ….

  3. E, znaš šta Eniac? Pljujete jedan drugog skroz bezveze…Samo dižete prašinu iz sebi znanih razloga, a ima ljudi koji nisu toliko glupi,glupi i glupi, pa kontaju šta radite…amin…sve najlepše! ;)

Comments are closed.