Dugo očekivani TEDx u Beogradu kreće kroz koji minut pa ću ovde u kratkom blogpostu nabaciti samo par informacija o istom.

Prenos uživo

Konferenciju ćete moći da pratite uživo putem livestreama na samom sajtu TEDx Belgrade na sledećoj adresi ili putem hashtaga #TEDxBelgrade na Twitteru. Moja malenkost će imati malo zaduženje da vas tokom gnjavi twitovima tako da verujem da će i ovaj drugi kanal biti podjednako zanimljiv, a i moćićete da postavljate pitanja predavačima.

Previše #TEDxBelgrade

Obzirom da sam poslednjih par dana i previše aktivan po raznim hashtagovima verujem da nije loše napraviti mini uputstvo kako isključiti određeni hashtag iz vašeg timeline-a, tako da makar malo eliminišete moj preveliki optimizam :)

U TweetDecku, odete na Settings, tab Global filter i u polju Containing words unesete hashtag #TEDxBelgrade. Ostale aplikacije nemam na računaru, ali ako neko koristi od Vas neku alternativu neka ostavi u komentarima kako izbaciti određeni hashtag iz timelinea.

I to je to, kuckamo se ako imate neka pitanja znate gde da me nađete.

3 replies on “TEDx Belgrade uživo

  1. Kako je sve proslo? Ko je bio? Jel ima negde da se pogledaju snimci? Ocene?

    1. Bilo je ok, zanimljiva ekipa i predavanja a verujem i da nije kraj celoj priči. Imaš na sajtu ko su bili predavači a od učesnika, pa teško je pobrojati bilo je oko 100tinjak ljudi

      Predavanja će biti okačena na B92, ne znam kad ali objaviću link već.

Comments are closed.