update: u saobraćajnoj nesreći 29. decembra 2007. godine poginulo je troje ukućana VB, medju kojima je i Zeka iz ovog teksta. Zeko, hvala i počivaj u miru…

Juče ništa nisam pisao, ne stižem iskreno priteglo me sa svih strana i trenutno preživljavam one trenutke koji mi značajno utiču na dalji tok života. No da ne kukam, o tome kad sve prođe tema ovog posta jeste neočekivana poseta jučašnjeg dana. I to najverovatnije zahvaljujući Velikom bratu, u koji je ušao Zeka, jedan od članova Kabeze, organizacije sa kojom često putujem i sarađujem.

Poseta se od ulaska u kuću do kraja dana za neka 2 sata povećala 5 puta i to sve na jednu ključnu reč Kabeza. Zanimljivo je koliko u ljudima koji prate ovaj itekako popularan serijal, tinja taj voajerski duh koji želi da zna sve o svakome i svačemu, proširem i na Internet. Biće zanimljivo pratiti rast traffica na samom sajtu Kabeze kako bude odmicao serijal, kao i na samu popularnost organizacije. Izgleda da onaj mail o tetoviranju učesnika Velikog brata ipak ima realne osnove obzirom na snažni marketinški potencijal ovog serijala. Jedina prepreka je producentska kuća koja verovatno ovako nešto ne bi dozvolila. Videćemo, preneću :)

update: živo me interesuje kako je Veliki Brat uticao na Burek. Pokušaći da nahvatam Ivana da vidim jel imalo nekog ozbiljnijeg povećanja traffica na ključnu reč Burek. Stay tuned!