Ivanka je kod Internet agencije na blogu pobrojala najbolje od fashion blogova iz regiona. I dok se nekima pegla od fashion blogerki, dok držeći se za glavu gledaju njihovu iznenađujuću posećenost, moram priznati da sam jako srećan što se ovo dešava. Web sada i definitivno nije u vlasništvu geekova, već je dostigao nivo demokratičnosti o kojoj smo svi sanjali. Tehnička znanja padaju u drugi plan, a fokus se prebacuje na talenat i malo zdravog razuma. Evolucija se dešava pred našim očima, a prvi domaći izdanak su fashion blogerke na čemu im najiskrenije čestitam.

PS. Naslov je interna zajebavancija nastala na nekoj od mnogobrojnih Kolačić brejnstorming sesija.

13 replies on “Prvi srpski muški strejt fešn bloger

  1. Pisao sam ranije puno više, ali to nije bitno toliko koliko činjenica da moram da povećam realizaciju ideja. Kratki tekstovi su takođe posledica prilagođavanja, ko još čita romane na webu…

   1. Definitifno se slažem sa ovom konstatacijom.Dobar naslov, kratak tekst, jasna poruka plus benefit i imaš kiler post.

 1. Na neciju srecu, a na neciju zalost tehnicka znanja se sada mogu naci samo u nekim oazama na web-u. Krajem devedesetih web je bio mracno mesto, gde su se okupljali klinci zeljni pornografije, manijaci da lece svoje frustracije uz kilometarske rasprave na forumima i it istrazivaci da sire svoje frustracije. Danas je web jedno lepo i divno mesto, gde se moze sresti veliki broj normalnih i inteligentnih ljudi, ali na nasu sveukupnu srecu i radost, sve vise i vise zenskih lica, koje ulaze u it i internet vode i samim time dokazuju da su dorasle izazovima, koje web sa sobom nosi. #demokratija I like it . . .

 2. E pa moram da te dopunim u jednoj stvari.:) Nisu prvi mnogoposeceni izdanak netehnickih blogova fashion blogerke vec food blogerke ciji su blogovi vec par godina medju najposecenijima u regionu. Minjina kuhinjica, Gagino grne, Cooks and Bakes ili Palacinka imaju posetu da vam se zavrti u glavi…..i kvalitetan sadržaj, atraktivan dizajn. itd itd.. :))

  1. E da, inicijalno kada sam zamislio ovaj tekst (pre par meseci) su mi i one bile u planu ali sam ih nekako zapostavio kako me je ovaj Ivankin tekst i konačno naterao da napišem nešto.

 3. @Nikolina
  "…food blogerke ciji su blogovi vec par godina medju najposecenijima u regionu"
  ili nigde para – na zalost :(
  mnogo sam puta pokusavao da ubedim klijent da su upravo ti blogovi pravo mesto koje treba podrzati
  nikakva vajda
  jbg. blogeri ne objavljuju saopstenja :)

 4. @Miloje, ja ne razumem kako su ti blogovi skoro pa nevidljivi (mislim na food) u nekim sferama, a imaju neverovatno visoku posecenost za nase uslove vrlo lojalne posetioce (koji su ciljna grupa za kojesta drugo a ne samo za klopu), i blogerke su u tim svojim ciljnim grupama (koje recimo na fan stranicama na FB broje desetine hiljada fanova) vrlo uticajne? Plus neke od njih su pocele od blogova da jako lepo zaradjuju, uspostavile saradnje sa tematskim casopisima (isto kao i fashion blogerke itd itd)… vidim da si na FB napisao da hocete da skupite primere dobre prakse, one su svakako jedan od tih… mogao bi da se napravi dobar case na tu temu :)

 5. @Nikolina
  Trebaju nam primeri iz kojih se vidi kako jer koriscenje interneta unapredilo neciji posao da bi mogli to da koristimo kao argumente pri davanju ponuda potencijalnim klijentima

Comments are closed.