Nebojsa Radovic – Personal Blog

Menu & Search

Prvi srpski muški strejt fešn bloger

28/04/2011

Ivanka je kod Internet agencije na blogu pobrojala najbolje od fashion blogova iz regiona. I dok se nekima pegla od fashion blogerki, dok držeći se za glavu gledaju njihovu iznenađujuću posećenost, moram priznati da sam jako srećan što se ovo dešava. Web sada i definitivno nije u vlasništvu geekova, već je dostigao nivo demokratičnosti o kojoj smo svi sanjali. Tehnička znanja padaju u drugi plan, a fokus se prebacuje na talenat i malo zdravog razuma. Evolucija se dešava pred našim očima, a prvi domaći izdanak su fashion blogerke na čemu im najiskrenije čestitam.

PS. Naslov je interna zajebavancija nastala na nekoj od mnogobrojnih Kolačić brejnstorming sesija.

Nebojša Radović

Radoznali posmatrač koji neka od tih posmatranja pretvori u reči. Idealno reči koje izazovu one koje čitaju da probaju nešto novo, a život baziraju na akciji - ne izgovorima.

Related article

[INFOGRAFIKA] Najveće zvezde srpskog Interneta

Kao neko ko je godinama prisutan na sceni osećao sam…

Da li je 60.000 eur nužno i previše za jedan web sajt?

Jeftini senzacionalizam je trend koju je Internet doveo do neslućenih…

Skok u nepoznato

Juče je u novom broju nedeljnika NIN na 30-toj strani…

13 Discussion to this post

 1. Ovaj dan ulazi u anale srpskog veba.
  Napisao si dva blog posta u 24 sata :)

  • eniac says:

   Pisao sam ranije puno više, ali to nije bitno toliko koliko činjenica da moram da povećam realizaciju ideja. Kratki tekstovi su takođe posledica prilagođavanja, ko još čita romane na webu…

   • Al Beli says:

    Definitifno se slažem sa ovom konstatacijom.Dobar naslov, kratak tekst, jasna poruka plus benefit i imaš kiler post.

 2. Vukašin says:

  Super post, ubo si poantu.

 3. Marko Stanojevic says:

  Na neciju srecu, a na neciju zalost tehnicka znanja se sada mogu naci samo u nekim oazama na web-u. Krajem devedesetih web je bio mracno mesto, gde su se okupljali klinci zeljni pornografije, manijaci da lece svoje frustracije uz kilometarske rasprave na forumima i it istrazivaci da sire svoje frustracije. Danas je web jedno lepo i divno mesto, gde se moze sresti veliki broj normalnih i inteligentnih ljudi, ali na nasu sveukupnu srecu i radost, sve vise i vise zenskih lica, koje ulaze u it i internet vode i samim time dokazuju da su dorasle izazovima, koje web sa sobom nosi. #demokratija I like it . . .

 4. Marina says:

  Jel peglom na paru peglaju ovi neki? :P
  :)))

  Lepo si im kazao baj d vej! :)

 5. Nikolina says:

  E pa moram da te dopunim u jednoj stvari.:) Nisu prvi mnogoposeceni izdanak netehnickih blogova fashion blogerke vec food blogerke ciji su blogovi vec par godina medju najposecenijima u regionu. Minjina kuhinjica, Gagino grne, Cooks and Bakes ili Palacinka imaju posetu da vam se zavrti u glavi…..i kvalitetan sadržaj, atraktivan dizajn. itd itd.. :))

  • eniac says:

   E da, inicijalno kada sam zamislio ovaj tekst (pre par meseci) su mi i one bile u planu ali sam ih nekako zapostavio kako me je ovaj Ivankin tekst i konačno naterao da napišem nešto.

 6. @Nikolina
  "…food blogerke ciji su blogovi vec par godina medju najposecenijima u regionu"
  ili nigde para – na zalost :(
  mnogo sam puta pokusavao da ubedim klijent da su upravo ti blogovi pravo mesto koje treba podrzati
  nikakva vajda
  jbg. blogeri ne objavljuju saopstenja :)

 7. Nikolina says:

  @Miloje, ja ne razumem kako su ti blogovi skoro pa nevidljivi (mislim na food) u nekim sferama, a imaju neverovatno visoku posecenost za nase uslove vrlo lojalne posetioce (koji su ciljna grupa za kojesta drugo a ne samo za klopu), i blogerke su u tim svojim ciljnim grupama (koje recimo na fan stranicama na FB broje desetine hiljada fanova) vrlo uticajne? Plus neke od njih su pocele od blogova da jako lepo zaradjuju, uspostavile saradnje sa tematskim casopisima (isto kao i fashion blogerke itd itd)… vidim da si na FB napisao da hocete da skupite primere dobre prakse, one su svakako jedan od tih… mogao bi da se napravi dobar case na tu temu :)

 8. @Nikolina
  Trebaju nam primeri iz kojih se vidi kako jer koriscenje interneta unapredilo neciji posao da bi mogli to da koristimo kao argumente pri davanju ponuda potencijalnim klijentima

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Type your search keyword, and press enter to search