Nebojsa Radovic – Personal Blog

Menu & Search

BlogOpen, Blogopedija i nagradni konkurs

27/08/2009

BlogOpen nam se približava, ovog puta je u Nišu i ne sumnjam da će otići korak dalje kada su druženje i kvalitet predavanja u pitanju. Nažalost, sumnjam da ću uspeti da budem deo istog, zbog svojih obaveza tokom septembra (ah da ispiti…) što sa druge strane, uvećava mogućnost da će sam događaj biti kvalitetniji :) Šteta, ali biće BlogOpena i prilika da se družimo.

Povod ovog kratkog posta, pored deljenja informacije o BlogOpenu je i Blogopedija, koja na svojevrstan način sublimira sve ono što se desilo u blogosferi između dva BlogOpena  i na taj način ostaje da svedoči o jednoj dobroj godini. Nažalost nijedan moj tekst se nije uvrstio u dosadašnje Blogopedije, što je meni, kao nekom ko provodi dosta vremena u blogovanju i oko blogova, izrazito žao. Problem je bio u činjenici da mi je, bez uvrede, malo glupo da ja biram tekst koji treba da me predstavlja, jer su ipak čitaoci ti koji ocenjuju neki tekst kao dobar ili ne.  Tim povodom, hteo sam da napravim malu akciju ne bih li uspeo da izdvojim neki tekst koji bi bio uvršten u Blogopediju.

Predloži tekst i osvoji Twitter background

Ideja je da predložite tekst sa ovog bloga koji je nastao u periodu od novembra 2008 do danas (novembar, decembar, i cela 2009), date komentar zašto baš taj tekst treba da bude uvršten i bićete ubačeni u bubanj iz koga će se izvlačiti dobitnici. Nagrade su simbolične čisto da vas malo motivišu da učestvujete, i to 3 unikatna Twitter backgrounda izrađena po vašoj želji, a svi koji učestvuju imaće priliku da budu deo mog prvog #followfriday-a sledećeg petka :)

Hvala svima na pomoći!

Nebojša Radović

Radoznali posmatrač koji neka od tih posmatranja pretvori u reči. Idealno reči koje izazovu one koje čitaju da probaju nešto novo, a život baziraju na akciji - ne izgovorima.

Related article
Ostavi se sine tvitovanja

Ostavi se sine tvitovanja

Da mi je neko pre 6 godina rekao da je…

17 saveta za time management Martina Varsavskog

Jedna od karakteristika LeWeba jesu i tzv. "soft skills" predavanja,…

Preko Kickstartera do 10 miliona dolara investicije

Popodne je za sada obeležilo predstavljanje Peeble, pametni sat koji…

16 Discussion to this post

 1. @Natalija says:

  "Regionalno mikrobloging krljanje"; "Ipak nije sve tako sivo "

 2. Marija says:

  "Zašto ne treba prosleđivati chain lettere? " – preporučila gomili prijatelja
  "Deaca i računari" – nateraš čoveka da razmisli malo o nekim stvarima :)

 3. Pedja says:

  Nemoj ni jedan, biće najbolje za sve.

 4. Darko Kontin says:

  "Humana strana društvenih mreža" – ima i tebe (kada već sebe promoviraš :) ) ima i društvene mreže (one su jako in danas) i ima humanosti (ljudi vole misliti da rade dobro)

  Eto my 5 cents

 5. @boylah says:

  Moj predlog je – "Zašto ne treba prosleđivati chain lettere? "

 6. Slazem se sa @Natalija, http://www.eniax.net/muzika/ipak-nije-sve-tako-si… (Ipak nije sve tako sivo) je vjerojatno najbolji za Blogopediju

 7. http://www.eniax.net/licno/i-za-kraj/

  Zato sto ce biti drugaciji, licni i ovaj tekst ima dusu.
  Ziveli.
  S.

 8. Viktor says:

  Glasam za "Oj Twittere, zemljo šuma" [iliti na norveškom "Oi Twitter, skogsland"]

 9. […] sam našao malo vremena da izaberem pobednike Blogopedija konkursa ovde na blogu, i obradujem ih novim Twitter backgroundom. Predloge tekstova za blogopediju dalo je 9 […]

 10. […] učine. A sigurno je i subjektivan. Neki blogeri su problem subjektivnosti svog mišljenja rešili nagradjivanjem   ili anketiranjem na svojim blogovima. I to nije loše, ali mi se čini da bi predlaganje od […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Type your search keyword, and press enter to search