Nebojsa Radovic – Personal Blog

Menu & Search

BlogOpen, Blogopedija i nagradni konkurs

27/08/2009

BlogOpen nam se približava, ovog puta je u Nišu i ne sumnjam da će otići korak dalje kada su druženje i kvalitet predavanja u pitanju. Nažalost, sumnjam da ću uspeti da budem deo istog, zbog svojih obaveza tokom septembra (ah da ispiti…) što sa druge strane, uvećava mogućnost da će sam događaj biti kvalitetniji :) Šteta, ali biće BlogOpena i prilika da se družimo.

Povod ovog kratkog posta, pored deljenja informacije o BlogOpenu je i Blogopedija, koja na svojevrstan način sublimira sve ono što se desilo u blogosferi između dva BlogOpena  i na taj način ostaje da svedoči o jednoj dobroj godini. Nažalost nijedan moj tekst se nije uvrstio u dosadašnje Blogopedije, što je meni, kao nekom ko provodi dosta vremena u blogovanju i oko blogova, izrazito žao. Problem je bio u činjenici da mi je, bez uvrede, malo glupo da ja biram tekst koji treba da me predstavlja, jer su ipak čitaoci ti koji ocenjuju neki tekst kao dobar ili ne.  Tim povodom, hteo sam da napravim malu akciju ne bih li uspeo da izdvojim neki tekst koji bi bio uvršten u Blogopediju.

Predloži tekst i osvoji Twitter background

Ideja je da predložite tekst sa ovog bloga koji je nastao u periodu od novembra 2008 do danas (novembar, decembar, i cela 2009), date komentar zašto baš taj tekst treba da bude uvršten i bićete ubačeni u bubanj iz koga će se izvlačiti dobitnici. Nagrade su simbolične čisto da vas malo motivišu da učestvujete, i to 3 unikatna Twitter backgrounda izrađena po vašoj želji, a svi koji učestvuju imaće priliku da budu deo mog prvog #followfriday-a sledećeg petka :)

Hvala svima na pomoći!

Nebojša Radović

Radoznali posmatrač koji neka od tih posmatranja pretvori u reči. Idealno reči koje izazovu one koje čitaju da probaju nešto novo, a život baziraju na akciji - ne izgovorima.

Related article
Ostavi se sine tvitovanja

Ostavi se sine tvitovanja

Da mi je neko pre 6 godina rekao da je…

17 saveta za time management Martina Varsavskog

Jedna od karakteristika LeWeba jesu i tzv. "soft skills" predavanja,…

Preko Kickstartera do 10 miliona dolara investicije

Popodne je za sada obeležilo predstavljanje Peeble, pametni sat koji…

Type your search keyword, and press enter to search