BlogOpen nam se približava, ovog puta je u Nišu i ne sumnjam da će otići korak dalje kada su druženje i kvalitet predavanja u pitanju. Nažalost, sumnjam da ću uspeti da budem deo istog, zbog svojih obaveza tokom septembra (ah da ispiti…) što sa druge strane, uvećava mogućnost da će sam događaj biti kvalitetniji :) Šteta, ali biće BlogOpena i prilika da se družimo.

Povod ovog kratkog posta, pored deljenja informacije o BlogOpenu je i Blogopedija, koja na svojevrstan način sublimira sve ono što se desilo u blogosferi između dva BlogOpena  i na taj način ostaje da svedoči o jednoj dobroj godini. Nažalost nijedan moj tekst se nije uvrstio u dosadašnje Blogopedije, što je meni, kao nekom ko provodi dosta vremena u blogovanju i oko blogova, izrazito žao. Problem je bio u činjenici da mi je, bez uvrede, malo glupo da ja biram tekst koji treba da me predstavlja, jer su ipak čitaoci ti koji ocenjuju neki tekst kao dobar ili ne.  Tim povodom, hteo sam da napravim malu akciju ne bih li uspeo da izdvojim neki tekst koji bi bio uvršten u Blogopediju.

Predloži tekst i osvoji Twitter background

Ideja je da predložite tekst sa ovog bloga koji je nastao u periodu od novembra 2008 do danas (novembar, decembar, i cela 2009), date komentar zašto baš taj tekst treba da bude uvršten i bićete ubačeni u bubanj iz koga će se izvlačiti dobitnici. Nagrade su simbolične čisto da vas malo motivišu da učestvujete, i to 3 unikatna Twitter backgrounda izrađena po vašoj želji, a svi koji učestvuju imaće priliku da budu deo mog prvog #followfriday-a sledećeg petka :)

Hvala svima na pomoći!

16 replies on “BlogOpen, Blogopedija i nagradni konkurs

  1. "Zašto ne treba prosleđivati chain lettere? " – preporučila gomili prijatelja
    "Deaca i računari" – nateraš čoveka da razmisli malo o nekim stvarima :)

  2. "Humana strana društvenih mreža" – ima i tebe (kada već sebe promoviraš :) ) ima i društvene mreže (one su jako in danas) i ima humanosti (ljudi vole misliti da rade dobro)

    Eto my 5 cents

Comments are closed.