+ Provalio sam da dosta ljudi meša moj nick, ne znaju tačno koji je Eniac ili Eniax. U suštini meni je svejedno, poenta je da sam Eniax koristio tamo gde je Eniac zauzeto, jer mi on ipak predstavlja osnovni nick. Ideja sa eniax.net-om bila je da se eniax iskoristi kao prisvojni pridev tj. eniac’s te bi domen imao značenje eniacova mreža :) No nisam to nigde naglasio, što ne znači da neću u nekoj od sledećih epizoda brendoklepanja.

++ MyExit je dobio 5000 člana, namerno sam preskočio 4000 jer su ekspresno dobili istog akcijom VIP za Peperse, o čemu sam i pisao. Ovo predstavlja samo potvrdu konstatacije da će uoči festivala broj poseta sajtu znatno skočiti a time i broj posetilaca. Cool idemo dalje. Sledeća akcija je MyExit stage na EXITu, gde će se okupiti izvođači za koje glasate na ovom sajtu. I ja sam u užem izboru, malo ću “repat”, i za tu priliku Veljko je snimio matricu, pa je možete skinuti/preslušati ovde. I, naravno, ako i vi verujete da imate skriveni talenat (ja sam shvatio da nemam), prijavite se, ko zna možda vas izglasaju :)

+++ RWW donosi zanimljivo poređenje dve kompanije koje stoje iza MovableType – Six Apart i WordPressa – Automatics pa pročitajte.

++++ Kukao sam pre neki dan o time managementu. I uspeo sam malo da se dovedem u redu ustajući nešto ranije. Dragan je, možda inspirisan mojom pričom :P, napisao zanimljiv tekst o tome kako se on organizuje pri radu, a evo još jednog zanimljivog teksta o softveru koji vam može pomoći u svakodnevnom poslovanju.

+++++ Skroz kul retro plakati. Na Virbu me je neki bend dodao u prijatelje, i oduševio sam se njihovim plakatima, baš su onakvi kakve ja volim, a ne bih imao ništa protiv ni da kupim par majica. Inače adresa mog profila na Virbu je www.virb.com/eniac – ovde je Eniac bilo slobodno :)

Prijatan dan Vam želim :)

2 replies on “Kumulativno +

Comments are closed.